Stad Hardenberg Promotie logo

De gemeente Hardenberg heeft de citymarketing campagne 'Regio Hardenberg. De kracht van gewoon doen' ingevoerd. Jan Ontwerpt het nieuwe logo van Stad Hardenberg, passend bij de citymarketing campagne.

Samenwerking

Stad Hardenberg is een samenwerking tussen Stad Hardenberg Promotie en Stichting Centrum Management Hardenberg. Onder de gezamenlijke vlag 'Stad Hardenberg' organiseren beide stichtingen diverse activiteiten om Hardenberg te promoten. Beide partijen kunnen zich in hun communicatie met hun eigen toevoeging onderscheiden.

Stad Hardenberg logo

• Het Stad Hardenberg logo met een eigen toevoeging voor de samenwerkende partijen

Het nieuwe logo is inmiddels op diverse uitingen toegepast. Natuurlijk op briefpapier, envelop en vistekaartjes. Het is altijd weer mooi om te constateren dat een nieuwe huisstijl volop wordt gebruikt. Hieronder zie je een foto van het bureau van één van de mensen van Stad Hardenberg Promotie.

 Stad Hardenberg Promotie huisstijl

• Een doos visitekaartjes en een envelop voor Stad Hardenberg Promotie

Banieren en spandoeken

Jan Ontwerpt de spandoeken en banieren die in en rond het centrum van Hardenberg hangen. Hier wordt eenduidig met Stad Hardenberg gecommuniceerd. Op deze uitingen wordt ook de samenwerking met de citymarketing campagne uitgedragen.

Stad Hardenberg banieren

• Enkele banieren

Digitale publicatie borden

De digitale publicatieborden langs een aantal invalswegen van Hardenberg zijn juist een Stad Hardenberg Promotie communicatiemiddel.

Stad Hardenberg Promotie digitaal publicatiebord

• Een matrixbord

Advertenties

Jan Ontwerpt al langer de activiteiten advertenties voor Stad Hardenberg Promotie. Die advertenties zijn al meerdere keren van stijl veranderd en nu worden ze in de stijl van de citymarketing campagne 'Regio Hardenberg. De kracht van gewoon doen' vormgegeven. Van elke advertentie wordt een afbeelding voor facebook en een frame voor de lokale kabelkrant gemaakt.